Džepna venera

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Šta je to džepna venera? Šta znači kada nekome kažemo da je džepna venera?

Džepna venera je izraz koji se koristi za žene sitne telesne građe, koje su prelepe, zavodljive i seksualno veoma privlačne muškarcima.

Sigurno ste gledajući omiljenu TV emisiju ili čitajući neki magazin čuli za pojam džepna venera. Reč je o izrazu koji se poslednjih godina koristi sve više, a čije značenje nije poznato velikom broju ljudi. Znate li Vi šta znači pojam džepna venera?

Džepna venera je pojam koji se koristi za žene sitnije telesne građe i nižeg rasta, koje su u očima muškaraca veoma zavodljive, seksualno privlačne i prelepe.

Poznato je da većina devojaka sanja da budu manekenke, odnosno visoke i prelepe žene za kojima uzdišu muškarci. Ipak, sudeći po muškom mišljenju poslednjih godina sve više pažnje privlače tzv. džepne venere, odnosno devojke ili žene koje su sitne građe, zanosnih oblika i prelepog lica.

Prednost ovakve građe ogleda se u tome da se one mogu zabavljati sa izrazito niskim muškarcima, za razliku od visokih devojaka koje deluju pomalo smešno u društvu znatno nižeg partnera.

Istraživanja pokazuju da muškarci obožavaju žene ovakve građe, jer one deluju mladoliko i krho, a poznato je da većina muškaraca voli žene koje može zaštititi.

Neke od poznatih džepnih venera su: Eva longoria, Šakira, Skarlet Johanson, Selma Hajek, Nikol Riči, Ana Kokić, Arijana Grande, Mila Kunis, Dženifer Lopez, Ema Votson itd.

Share.