Korporativne proslave

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ako težite da budete najbolji u vašem poslu, i da vaši zaposleni budu uvek motivisani i orni za rad, onda zaslužujete i odgovarajuće mesto za organizovanje svojih korporativnih proslava. Zato je splav Akapulko idealno mesto za vaš, vašu kompaniju i vaše zaposlene.

Koji god da je povod za proslavu, bilo da je obeležavanje dana firme, proslava praznika, obeležavanje rođendana, pojedinih dostignuća kompanije, promocija novog proizvoda ili usluge, restoran Akapulko je vaš pravi izbor za sve vrste ovakvih korporativnih svečanosti.

Oaza koja se nalazi na obali Dunava, uređenja po najvišim standardima, stvoriće vam osećaj kao da se nalazite van grada, okruženi prirodom i neverovatnim pogledom na reku i tvrđavu Kalemegdan u daljini.

Naš profesionalan, mlad, pouzdan i dinamičan tim će vam pomoći da se predstavite upravo u onom svetlu u kojem želite, sve to u skladu sa vašim željama.

Osim što vam možemo ponuditi kompletnu uslugu organizacije prijema i korporativne proslave, takođe, naravno u skladu sa vašim željama, možemo da naš moderno uređen prostor dekorišemo na najbolji mogući način, kako bi vaša kompanija bila predstavljena u najboljem mogućem svetlu.

Nemojte da trošite energiju i vreme na planiranje muzike, ostavite taj posao našim organizatorima, a vi se fokusirajte na vaše zvanice i kako ćete kompaniju predstaviti na najbolji mogući način.

Za sve konsultacije i promene budite slobodni da kontaktirate naš tim, oni će vam uvek biti dostupni i spremni da reaguju ukoliko dođe do bilo kakvih promena u organizaciji. Na raspolagunju vam stoji glavni menadzer splava Akapulko Jovica Lišanin koji će se pobrinuti da sve bude u najboljem redu.

Bilo da želite da organizujete manji događaj, samo u krugu uprave i zaposlenih vaše kompanije, ili veliku proslavu sa brojnim zvanicama, splav Akapulko je spreman i tim željama da se prilagodi. Raspolažemo sa kapacitetom od 200 mesta za sedenje, a ukoliko želite da organizujete koktel varijantu, možemo ugostiti i do 350 ljudi.

Prostor u kojoj ćete organizovati vašu korporativnu zabavu je klimatizovan prema najsavremenijim standardima, pa će i vama i vašim zaposlenima, proslava proteći prijatno.

Uz ekskluzivnu rasvetu i visoko profesionalno ozvučenje i najsavremeniji stereo sistem, vašu proslavu će zvanice prepričavati danima.

Bukvalno svaki kutak splav restorana Akapulko uređen je sa beskrajnom pažnjom i ljubavlju, što se najbolje vidi na našim fotografijama. Ovo je prostor koji se pamti, po dobrim zabavama, zavodljivim pogledima, širokim osmesima, i poslovnim ugovorima.

Ukoliko se odlučite za splav Akapulko, nudimo vam promotivnu ponudu za organizaciju vaše korporativne proslave – u koju spada švedski sto, neograničeno piće, kao što smo napomenuli muzika po dogovoru, banket ili barski stolovi.

Kada je u pitanju posluženje, budite bez brige, gastro stručnjaci i vrhunski kuvari Party Service Catering tima, dugo su radili na ponudi hrane, kako bi osmislili meni koji se uklapa u ovakav tip proslave i zadovoljava sve ukuse. Karta pića je takođe formirana sa bezalkoholnim i alkoholnim napicima, predodređenim za sve ukuse.

Zato, pružite vašim klijentima i zaposlenima ono što zaslužuju – samo najbolje.

Za sva pitanja i nedoumice stojimo vam na raspolaganju. Očekujemo vaš poziv.

Srdačno, tim splava Akapulko Events.

Share.